WERKWIJZE

De werkwijze van feesthoedjes.nl is eenvoudig. Om de feesthoedjes
te kunnen bekijken, klik je in het hoofdmenu op de verschillende opties van hoedjes
Zodra je iets ziet wat je leuk vindt, klik je op het betreffende hoedje. Je krijgt een uitvergrote foto te zien.
Wanneer je een item wilt bestellen dan mag je allereerst een aantal keuzes maken. Deze schrijf je op het bestelformulier.

Let daarbij op de volgende mogelijkheden:
De voorbeeldhoedjes:

 • Op alle foto’s staan hoedjes afgebeeld met ieder een eigen thema, bijvoorbeeld ‘dinosaurussen’. Maak je keuze uit een hoedje en noteer de naam en het nummer van het hoedje op het bestelformulier.
 • Kies je voor een hoed met een nieuwe tekening in een zelfgekozen thema lees dan hieronder het stukje ‘Je hoed met thema kiezen’
 • Ga naar het bestelformulier en geef de naam en de leeftijd van de jarige op
 • Noteer het aantal feesthoedjes
 • Kies of het hoedje in papier of vilt mag worden uitgevoerd
 • Bij de keuze uit een kroon of haarband of masker graag de hoofdomvang (boven de ogen gemeten) noteren. Voorbeeldmaten voor kinderkroontjes zijn: 6 maanden: 44cm/  1 jaar :  46 cm/ 2jaar 48cm / 3jaar  50 cm/ 4 jaar 52cm/ 5 jaar en ouder 54 cm.
 • Ga nu verder met het noteren van je adres gegevens: kijk onder de titel: ‘het bestelformulier’

Je hoed met thema kiezen:

 • Geef in het bestelformulier op wat de naam en de leeftijd of het jubileum is.
 • Voor kinderen: maak een keuze uit een kegel- of kroon-vorm. Noteer met  welk thema de hoed gedessineerd mag worden. Bijvoorbeeld: ‘ridders en princessen’
 • Voor volwassenen:  Deze wordt uitgevoerd op papier. De vorm van de hoed wordt bepaald aan de hand van de opgegeven onderwerpen die op de hoed gedessineerd mogen worden. Noteer alles wat bekend is over de jarige, zodat ik een keuze kan maken wat op de hoed gedessineerd kan worden. Bijvoorbeeld: lievelingskleur, lievelingsland, hobbies en andere opmerkelijke wetenswaardigheden over de hoedendrager/ster. Er mag gebruik worden gemaakt van hoeden op de site als voorbeeld. Of neem kontakt met mij op via de email om met mij te overleggen..

Het bestelformulier:

 • Noteer je gegevens: het post adres, en je e-mail adres. De volwassen hoeden zijn niet per post toe te versturen. Noteer in het vak ‘opdracht’ van het bestelformulier of  je de hoed op komt halen of deze persoonlijk bezorgt wilt hebben. Hiervoor worden bezorgkosten á € 7,50 in Utrecht en  € 0,50/km buiten Utrecht berekend
 • Noteer de datum van het feest. In principe staan er twee weken levertijd voor één hoed. Indien ik een andere levertijd reken zal ik dit na ontvangst van de opdracht per email aangegeven
 • De gegevens op het bestelformulier bevestig je met de ‘zend’-button waarmee ze  verstuurd worden naar info@feesthoedjes.nl.
 • Na aanvaarding van je bestelling met al je gegevens ontvang je binnen 48 uur een bevestiging per email van mij
 • De betaling kan alleen middels een vooruitbetaling via het volgende bankrekening Fortis Bank 978539486 t.n.v. E.A.M. van Nieuwstadt
 • Noteer bij de overschrijving het nummer van het feesthoedje.
 • De bestelling zal binnen 14 dagen na ontvangst van de betaling klaarzijn.

Verzenden

 • De prijzen zijn exclusief venzendkosten. De portokosten zijn conform de tarieven van TNT post. Als voorbeeld: de portokosten van één hoedje is  €0.88.                 
 • Pakketpost: 0-10kg € 6.20                                    
 • Brievenbuspost: 20-50gr € 0.88 / 50-100gr €1.32 / 100-250gr €1.76
 • Je kunt de bestelling ook afhalen in Utrecht. Geef dit aan op het bestelformulier en ik stuur je mijn adresgegevens per email toe.
 • Gezien de artikelen op maat gemaakt zijn kunnen ze niet geretourneerd worden. Er is wel correspondentie mogelijk over de hoedjes. Dit kan via het email adres: info@feesthoedjes.nl
 • Bij vragen of onduidelijkheden, kun je feesthoedjes.nl altijd mailen. Feesthoedjes.nl streeft ernaar om je binnen 48 uur een duidelijk antwoord te geven.

Specials

Er is veel mogelijk met feesthoedjes.nl:
 
- Vilten hoedjes: behalve papierenfeesthoedjes zijn er ook viltenfeesthoedjes mogelijk. De afbeelding wordt dan op vilt gedrukt. Dit is een blijvend, degelijk hoedje, wat gebruikt kan worden in de verkleedkist.
- Kaarten: Heel leuk zijn de hoedjes als kaarten, zodat de ontvanger ze zelf in elkaar kan zetten. Dit kan als verjaardagskaarten, uitnodigingen, of geboortekaartjes.
- Minifeesthoedjes: de minifeesthoedjes, met de naam en leeftijd van de jarige erop, zijn geschikt voor (school-) tractaties.
- Buttons: De feesthoedjes kunnen ook voorzien worden van een mooi gedecoreerde vilten button die de jarige op kan spelden. De buttons kun je ook los bestellen, met een opdruk naar keuze.
- Zwart/wit kronen & tekeningen: Ook kunnen de feesthoedjes geleverd worden in zwart/wit zodat ze te decoreren en in te kleuren zijn door de feestgangers zelf tijdens het feestje. De bijbehorende plak en glitterspullen zijn op aanvraag leverbaar. Zie voor afbeeldingen de ‘feesthoedjes voor kinderen’.
- Stof: Verder vind je hier voorbeelden van feesthoeden die anders van vorm zijn dan het standaardhoedje of gemaakt zijn van een ander materiaal, zoals stof (zie de ‘groene mannetjes’).
- Kadootjes: Naast de feestartikelen kun je ook kleine kadootjes bestellen, zoals magnetische fotolijstjes in pasfotoformaat en kinderarmbandjes.
- Verkleedkleding: Uiteraard is het ook mogelijk aanverwanten artikelen te bestellen, zoals verkleedkleding.
Via het bestelformulier kun je aangeven wat jou wensen zijn. Laat je emailadres achter en ik zal kontakt met je opnemen.

Note: Feesthoedjes.nl is in de mogelijkheid een opdracht naar eigen wijze te interpreteren. Feesthoedjes.nl is niet aansprakelijk voor onduidelijkheden over een opdracht. Feesthoedjes in opdracht worden niet onder ‘spoed’ uitgevoerd. Feesthoedjes.nl hanteert de datum van de overschrijving als uitgangsdatum voor de levertijd.

Waar vind je feesthoedjes.nl?
Alle feesthoedjes zijn exclusief te koop via deze website. Feesthoedjes.nl is dag en nacht te bereiken via het wereldwijde web.
(De algemene voorwaarden zijn via www.feesthoedjes.nl op te vragen).